Privacyverklaring Fijnhout B.V.

\Privacyverklaring Fijnhout B.V.
Privacyverklaring Fijnhout B.V.2018-06-28T10:34:10+00:00

Privacyverklaring Fijnhout B.V.

Datum laatste wijziging: 23 juni 2018

Uw privacy is belangrijk voor ons.

Dit beleid vormt de basis waarop alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen of die u ons verstrekt, door Fijnhout B.V. worden verwerkt.

De term ‘Persoonsgegevens’ verwijst naar informatie over u persoonlijk, (naam, adres, telefoonnummer, e-mail, enz.). Houd er rekening mee dat als gevolg van zowel wijzigingen in de wet als de steeds veranderende aard van technologie ons privacybeleid onderhevig is aan aanpassingen. Telkens wanneer een wijziging plaatsvindt, werken we onze Privacyverklaring bij. We raden u daarom aan deze pagina regelmatig te bekijken, let daarbij op de datum hierboven vermeld (de versie datum).

Deze verklaring is van toepassing op het verzamelen en het verwerken van persoonsgegevens in het kader van onze dienstverlening, met name t.b.v. de verwerking van betalingen en voor het leveren van onze producten.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Fijnhout B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Creditcard gegevens */ IBAN gegevens (om uw betaling te verwerken)
* Wanneer u een creditcard gebruikt als betaalmethode worden uw kaartgegevens niet opgeslagen in de Fijnhout B.V.-database. De informatie wordt rechtstreeks ingevoerd en opgeslagen door de partij die de creditcardbetalingen verwerkt en deze gegevens zijn daarom niet zichtbaar voor medewerkers van Fijnhout B.V. Raadpleeg alstublieft de privacyverklaring van de partij die de creditcardgegevens verwerkt.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Fijnhout B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling;
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder;
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;
– Om goederen en diensten bij u af te leveren;
– Fijnhout B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Fijnhout B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld dan wel op grond van de wet (de fiscale termijn is 7 jaar) is vereist.

Delen van persoonsgegevens met derden

Fijnhout B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Fijnhout B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Op onze website wordt gebruik gemaakt van technische en functionele cookies. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. U kunt op dat moment aangeven of u hiermee akkoord gaat. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Het is dan wel mogelijk dat onze website niet meer optimaal werkt. Verder gebruik van onze webwinkel vatten wij op als toestemming voor het gebruik van cookies.

Gegevens verzameling door het gebruik van Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel/site gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Waar wij uw persoonlijke gegevens opslaan

Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen binnen de Europese Economische Ruimte.

Contactformulier, nieuwsbrieven en serviceberichten

Contactformulier
Wij bieden via onze website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Nieuwsbrieven
Wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwe producten en/of diensten middels een nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Serviceberichten
In sommige gevallen is het noodzakelijk om met onze klanten te communiceren via e-mail, ongeacht of de klant zich heeft afgemeld voor de nieuwsbrief. Deze communicatie is uitsluitend dienst gerelateerd en beperkt zich tot het verlenen van essentiële informatie over onze services of (technische) problemen. Vanwege de aard van de informatie en het belang daarvan, is het niet mogelijk om u voor deze dienst af te melden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Fijnhout B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegeven via onderstaande contactgegevens. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren.

Uw aanvraag wordt binnen 30 dagen afgehandeld.

Houd er rekening mee dat de wettelijke voorschriften voor gegevensbescherming en de manier waarop externe partijen omgaan met gegevens, (bijvoorbeeld Google), voortdurend kunnen wijzigen. Het is daarom raadzaam om op de hoogte te blijven van wijzigingen in de wettelijke voorschriften en het beleid van deze bedrijven.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen heeft Fijnhout B.V. passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen. Zo is onze website voorzien van een SSL certificaat (https) waardoor aanvragen via de website versleuteld worden verstuurd. Ons netwerk is beveiligd met een firewall, onze computers zijn beveiligd met wachtwoorden en voorzien van beveiligingssoftware.

Desalniettemin, zijn we niet in staat om garanties te bieden tegen verlies, misbruik, ongeautoriseerde openbaarmaking, wijziging of vernietiging van gegevens, hoewel we alle redelijke stappen ondernemen om dit te voorkomen.

Fijnhout B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Klachten

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dit kan via deze link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Contactgegevens

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neemt u dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

– email: admin@fijnhout.nl
– adres: Fijnhout B.V. betreffende Privacy
Minervahavenweg 14
1013 AR Amsterdam